Početak
Informacioni Proizvodi
CD Komentari poreza
CD za Poslodavce
CD za Računovođe
CD za Korespondenciju
CD Ugovori
CD Poslovni kalkulatori
CD Obrasci i formulari
Štampani Proizvodi
O Rezon Media Grup

 


Informacioni proizvodi Rezon Media Grup-a obuhvataju elektronske priručnike na kompakt diskovima (dalje: CD priručnici) koji imaju i svoje Internet verzije.

CD priručnici Rezon Media Grup-a su kreirani kako bi obezbedili stručnu podršku i pomoć najširem krugu lica iz različitih profesionalnih grupa, i to pružanjem aktuelnih stručnih informacija, objašnjenja, stručnih tekstova i tumačenja propisa, i obezbeđivanjem brojnih praktičnih priloga i drugih sadržaja na jednom mestu.

CD priručnici su u potpunosti praktično usmereni i strukturisani na način koji daje mogućnost za brzo i jednostavno pronalaženje važećih (prečišćenih) tekstova svih propisa koji Vam mogu zatrebati, aktuelnih stručnih komentara propisa, neophodnih instrukcija, sudskih rešenja, formulara, obrazaca i ugovora (pripremljenih za popunjavanje i štampanje), i drugih dokumenata koje CD-i sadrže. U zavisnosti od njihove namene i tematike, sadržaji se razlikuju – pogledajte detaljnije o svakom CD priručniku posebno.

CD priručnici se izrađuju u kolektivu koji čine visokokvalifikovani eksperti – knjigovođe, ekonomisti i pravnici, kao i brojni spoljni stručni saradnici (iz odgovarajućih ministarstava) koji analiziraju i na pristupačan i jasan način (kroz stručne tekstove sa objašnjenjima i primerima iz prakse) prenose različite informacije koje su uvek blagovremeno dostupne našim mnogobrojnim klijentima za njihove svakodnevne poslovne potrebe.

CD priručnici funkcionišu bez prethodne instalacije - CD možete koristiti na bilo kom računaru - na poslu, kod kuće, na putu...

CD priručnici Vam obezbeđuju stalnu aktuelnost + Ličnu lozinku za pristup internet verziji proizvoda koju može istovremeno koristiti više lica, bez doplate, sa bilo kog računara!

CD priručnici su razrađeni od strane naših i inostranih programera i softverskih specijalista, koji garantuju sigurno korišćenje proizvoda, bez instalacije ili bilo kakvih problema.

CD priručnici se nude na besplatno trosedmično korišćenje, što klijentu daje mogućnost da se uveri u njihov kvalitet pre nego što ih kupi.

 

Opšti uslovi prodaje informacionih proizvoda

Glavna kancelarija : tel./fax: +381 11 244-3401
copyright 2003
Rezon Media Grup
Beograd,
Loznička 2
tel./fax: +381 11 244-9146